Du er det hele værd

Standard

Sommeren er blevet nydt i al sin regnvåde pragt og jeg er nu klar til en ny omgang på min blog.

Husk at det stadig er mere end velkomment at kommenterer, diskuterer og spørge ind til hvad jeg skriver, jeg ønsker kun at kunne bidrage til håb og vilje til dem der måtte ha brug for det.

At det er angstprovokerende at arbejde med sig selv ved alle der har prøvet det, men at det kan udløse en depression er heldigvis ikke alle forundt.

Jeg knoklede med mig selv, velvidende at jeg ville være der for min lille unge – jeg ville ovenpå igen og jeg ville klare mig mere end godt.
Men det var svært at komme ud af det tunge hængedynd jeg stod i og det var også det, der holdte mig fast, hver gang jeg forsøgte at komme videre, stemmerne fra min barndom og ungdom om at jeg ikke var god nok, sød nok og stærk nok til at komme ovenpå, fik mig ned gang på gang.
Min stedfar havde været en flittig nedgøre af mig igennem hele min opvækst og den hang fast – den dag i dag  kommer det op i mig fra tid til anden, men jeg har lært at vende den om til at sige – DU er god nok, du er værdifuld og du er stærk, men i starten virkede det skørt at gå og snakke højt til sig selv, men det var det eneste der kunne overdøve den ironiske stemme inden i.

Kæmp – du er det værd – dit liv venter på dig – tag dig tid…..

 

Reklamer

2 responses »

  1. Hvor bliver jeg i godt humør over at læse de sidste linier her, for hvor er det rigtigt, du er det hele værd og mere til, om du så skal sige til dig selv ti gange om dagen, never mind, jeg bliver i godt humør over at læse om din udvikling.
    I kærlige tanker, god Mandag aften.

  2. Ja, det sidder dybt i os, når vi har været tunge ting igennem i vors opvækst, og der skal virkelig en insisterende anden stemme til at overbevise os om, at vi er værdifulde og fantastiske lige som vi er. Hvor er det dejligt at læse om dit personlige arbejde der bærer frugt, og ja, at sige tingene højt til sig selv, få dem ud af munden…det gør bare en forskel. Dejligt, du har erfaret det 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s